lørdag 28. juni 2014

Sivilingeniør i krise.

Hei!

Planen var å bli musiker, en sånn som damer er svake for. Men så plutselig hadde jeg blitt sivilingeniør. Kan dere gi meg noen råd om hvordan jeg kan få NRK og andre radiokanaler til å slutte å spille Albert Hammonds «Free Electric Band?».

Hilsen Ola

Hei Ola

Her høres det ut som om du må gjøre noen drastiske tiltak for å forandre livet ditt, slik at du plutselig er noe annet enn sivilingeniør. Vi er heldigvis begge veldig gode på å plutselig ikke ha jobb eller selvfølelse, og vi ser en løsning som kan være god for deg.

Først vil vi anbefale deg å miste din nåværende jobb på grunn av nedskjæringer. Deretter begynner du å holde kurs om hvordan man blir ekspert på sosiale medier. Når du begynner å bli stresset og få dårlig råd er det på tide å ty til rus eller andre usunne mestringsstrategier. Både økonomi og selvfølelse vil etter kort tid ligge i ruiner. Da er det viktig at du klamrer deg fast til den dårlige sirkelen du har kommet inn i.

Etter noen tiår er du klar for å skrive illsinte leserbrev til radiokanalene som spiller musikken du ikke liker. «Hvis dere ikke slutter å spille Albert Hammonds «Free Electric Band» slutter jeg å høre på radio!» kan du skrive. De vil neppe bry seg, men kanskje de har sluttet å spille det allerede? Vinn-vinn!

En annen mulighet er å fylle ut klageskjema på NRKs nettsider.

NB: Damer vil ikke like deg bedre om du får radiokanaler til å slutte å spille denne musikken.

Lykke til!


Hilsen Mari og Marit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar