mandag 23. juni 2014

Wordpress-dill.

Vi har fått vårt første spørsmål. Det kommer fra Håkon Isak. Eller, det er ikke egentlig et spørsmål, mer en slags påstand, men det skal vi ikke henge oss opp i. Håkon skriver:

Jeg sliter litt med å finne ut av hvordan jeg skal aksessere en CVS database i wordpress, og samtidig kunne redigere denne.


Kjære Håkon Isak.

Kinkig, kinkig. En klok person sa en gang: «Læring er kjedelig». Klokt sagt, men er det sant? Mange mennesker har fått noe ut av å lære seg nye ting, selv om tingen har vært veldig vanskelig. Bare tenk på nynorsk, for eksempel, ville vi vært det foruten? Spørsmålet her er om man gidder, eller om man heller vil gi opp, og det kan være fordeler og ulemper ved begge deler. Vi skal ikke komme her og si at det ene er bedre enn det andre. Du bør spørre deg selv «liker jeg det jeg holder på med nå, eller vil jeg heller gjøre noe annet?». I mange tilfeller vil man heller gjøre noe annet, men det er ikke sikkert det er bedre å gjøre den andre tingen enn den første. Men kanskje, det kommer helt an på hva den andre tingen er, og hvorvidt lystbetonte aktiviteter er bedre enn kjedelige aktiviteter som kan føre til noe positivt på sikt (men det kan man ikke vite sikkert). Ryktene sier at Wordpress-dill er vanskelig, derfor har vi unngått dette. Men vi er jo to helt andre mennesker enn deg.

Husk uansett at vi heier på deg, Håkon Isak, uansett hvor veien går videre. 

Hilsen Mari og Marit.  

2 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Tusen takk Mari og Marit

    Det var utrolig godt å endelig få et fornuftig svar.
    Nå kan jeg drikke kaffe hele dagen på jobb i morgen med god samvittighet :)

    SvarSlett